fredag den 25. april 2008

Flere bare bryster

"Vi er slet ikke færdige med at vise vores madpakker" siger en af deltagerne fra aktionen i DGI byen til Berlingske Tidende og det kan man(d) jo ikke være utilfreds med (pas på konen læser over din skulder makker).
Baggrunden er at Københavns Kommune har besluttet at kvinder selv må bestemme om de vil bade topløse i kommunens svømmehaller men det er åbenbart ikke nok for, undskyld udtrykket, feministerne fra nudistlejren i 70erne. "Vi giver ikke op før kvinder ikke længere betragtes som sexede, først da kan vi tale om at der er ligestilling mellem kønnene!" siger en kvinde som ønsker at være anonym, hendes navn er dog skribenten bekendt (Joan Ørting).

Det kan godt være jeg er gammeldags, jeg tager stadig mine sko på en ad gangen om morgenen og vasker hænder når jeg har været på toilettet, men hvis jeg har lært noget som helst i biologitimerne i gymnasiet og det har jeg ikke, det er sgu svært at lære noget når man sover...derhjemme, er det at alle pattedyr, ja det hedder det altså!, har brug for at dyrke en form for sex for at viderføre racen. Jeg ved ikke hvordan tøserne fra nudistlejren, hippiecirklen kaldet Enhedslisten har tænkt sig at det skal foregå hvis alle mænd finder dem usexede og ser dem i samme lys som deres kammerater fra fodboldklubben.


"Gutterne" fra DGI byen spiller australsk fodbold

Bevares fodbold kan være sexet, det så vi jo senest da de
brazilianske fodboldpiger valgte at stille op til et gruppefoto

Men hvis vi skal diskutere ligestilling og lige rettigheder for begge køn, så kan vi ikke komme udenom de områder hvor mænd er markant dårligere stillede end kvinder. Hvor tit ser man en tøs stå og fylde drinks på fyrene i baren, i håb om at han vil med hjem og se hendes "fodbolde". Eller hvornår har i sidst oplevet mandlig mudderbrydning? Hver gang man diskuterer prostituerede så taler man altid om hvor synd det er for kvinderne og de stakkels kvinder må have hjælp, men hvad med mændene?
Alt for ofte bliver mænd overset og fordi vi har fået tilnavnet "det stærke køn" skal vi åbenbart stillles dårligere end vores kurvede modpart.


Et glimrende eksempel på et område hvor
ligestillingen kun gælder for kvinder

Vi slutter af med kommentaren ligestilling gælder også for mænd! Vi vil se flere mandebryster i svømmehallerne, så gutter hvis i har ølvom og mandebryster kom afsted og vis at kvinderne ikke har monopol på bryster i offentligheden!


Ingen kommentarer: