tirsdag den 1. april 2008

De unge får nyt toilet (og skider på det!)

Det grønne guld i København kan idag glæde sig over at Ritt Bondehår har indgået en Ny Alliance med Klaus Bondetamp og Bo Kampmus Kærnemælk som sikrer at de kan få et nyt toilet med usigt, men uden træk og slip! Hvordan kan man i 2008 tilbyde unge mennesker et toilet uden træk og slip? Endnu engang viser Ritt Bondehår at hun tankemæssigt og på alle andre måder stadig lever i år 1890 dengang Stalin var ung og hun selv var ved at blive pensioneret.


Det brune guld indspicerer deres nye toilet

De unges advokat Knud Briesved har her til aften ikke fået endeligt go fra de unge, det sidste han har hørt er at de er helt ude og skide! Man kan bare håbe de har husket toiletpapir og ikke har brændt det hele af, men så kan de vel altid bruge Treenighedslistens nyhedsbrev som Ruth Eversen har efterladt i flere eksemplarer da hun sidst var på toilettet på Jagtpølsen 96, som tydeligt ses nedenfor.


Undskyld det var et billede fra Ritt Bondehårs unge dage.

Men statsmedisteren vil ikke lade al den opmærksomhed gå ham forbi så han skynder sig ud i en tysk avis og siger at de danske UEFA forbehold skal opstemmes og især den mandlige del af befolkningen skal rejses i deres tillid til UEFA.



Vi slutter af med et billede fra natklubben Rustfri's genåbning i sidste måned

Ingen kommentarer: