lørdag den 5. april 2008

Ud med kronen og Anders And!

Meningsmålinger i disse dage viser at danskerne er lune på at bytte kronen ud med den mere solidariske euro møntfod. Dette skal ses i lyset af at der længe har verseret historier om at den danske statsminister Anders And er ude efter en af de kommende topposter i EU.
Når man sætter de to ting op ved siden af hinanden, kan man ikke undgå at tænke på om danskerne er villige til at ofre kronen for at slippe af med Anders.


Her ses statsministeren ved et officielt besøg i Irak
Vi kan se at det går godt og der åbner snart en Starbucks i Baghdad

Ministerens gode ven Mickey [Freddy Pedersen] udtaler: "Hallåå manden er jo fucked up!". Det vides ikke om hr. Pedersen henviser til ministeren eller blot den lokale bums, da han øjeblikket efter vælter om i en sæk skraldeposer og falder i søvn.
Politiet har senere oplyst at at hr. Pedersen var stærkt påvirket af hotdogs og sennep.

I andre kæmpe nyheder i denne uge kan det nævnes at Laura fra X-Factor er blevet mobbet på Facebook fordi nogen mener at hun ligner Shrek fra tegnefilmen af samme navn. Da samtlige store danske medier har valgt at dække denne historie, må det være ekstremt samfundsrelevant og jeg har derfor valgt selv at undersøge sagen.


Som det ses ovenfor er ligheden slående og man kan undre sig om der er noget om sagen..undertegnede vender tilbage når der er nyt i sagen.

Ingen kommentarer: