søndag den 30. marts 2008

Hvem fanden er den pige? (Og hvad rager det os)

Mens resten af den danske presse og hele det politiske etablissement er ved at gå til i misundelse over en af deres kolleger er blevet udnævnt som den største politiske Score Kaj af alle tider, har undertegnede lavet noget dybdeborende journalistik oger ved hjælp af diverse pressionsmidler og trusler om fratagelse af knallertkørekort, kommet i besiddelse af billeder fra det meget omtalte kursus i Danske Strangspringerers Union.

Det ses tydeligt på billedet at Jappe Kranfører har fået lidt for meget at drikke og det er ikke æblemost han drikker, statens serum institut er i skrivende stund forsat ved at undersøge inholdet af mandens glas men undertegnede tør godt gøre sig et par gæt omkring hvad det er: Fun Light med pære smag blandet med mini mælk og en sjat smirnoff ice, en cocktail som er meget populær blandt det yngre publikum i disse dage.

Men hvem er pigen på billedet og endnu vigtigere, hvad er det for en sindsygt grim kjole hun har på? Et nærmere studie af den herefter omtalte kvinde Xs kjole viser at det er intet mindre end tang fra kattegat der er fisket op under højst tvivlsomme forhold og FIFA har været ude med riven, da der er sået tvivl om hvorvidt fiskerne holdt sig on-side eller de var gået off-side da de fik fat i tangen. Den sag vender vi tilbage til så snart der er nyt.

JEG SKAL ADVARE MOD STÆRKE EROTISKE BILLEDER



Dette billede blev taget senere samme aften under en vild-med-dans agtig konkurrence, hvor dansene på programmet var primært lambada og body-tequila-brudevals. Det behøves vist ikke siges at Vicki Jo var noget forpustet efter disse strabadser og hun hev godt efter vejret, som billedet godt illustrerer.
Det diadem hun bærer tilhører prins Henrik, fra dengang han fik den fornemmeste orden i danmark, se billedet nedenfor.



Så konklusionen må være at hvad rager det os hvem bornholmerne har hyrdetime med, det er derfor aborten blev fri!

Tak til Carsten Hovmod og Helle Træsko fra Socialdemokratiet, uden dem ville denne historie aldrig været nået til offentligheden og vi ville aldrig have hørt om prins Henrik.

Ingen kommentarer: