lørdag den 29. marts 2008

Så tænd dog det lys

Som den opmærksomme læser nok bemærket er det tænd lyset dag i dag også kaldet "Moon day" af FN, frit oversat til mandag.

Men der er flere tosser her i landet som fuldstændig har misforstået meningen med dette, heriblandt nævner vi nyudnævnt miljømedistertosse Troels Lund Skovlen og samfundskritiker Jacob Spradebasse som tillader sig at forstyrre ordensmagten når denne er igang med at forhindre terrorisme og hungersnød ved at støtte de lokale tankstationers i forvejen stramme økonomi, se blot http://jacobnoergaard.blogspot.com/2008/03/s-blev-der-atter-lys-over-land-et-andet.html manden er jo åbenlyst kineser og burde sendes til Michael Jacksons børneland så kunne han måske lære lidt om god opførsel og respekt overfor voksne mennesker. Og Jacob kunne måske også lære en ting eller to.


Til venstre kan ses hvordan de altid ivrige fremgangsmænd i Kina har valgt at støtte dette fremragende initiativ for at fejre deres atomkraftværk nr. 500 er blevet sat i drift

Det er altid dejligt at høre fra vores venner på den anden side af muren og jeg vil fortsætte med at rapportere fra vores korrespondent i dragernes land.

Gud velsigne Danmark og Kina.

Ingen kommentarer: