torsdag den 5. marts 2009

Hvad fanden sker der?

Venstres Ungdom vil have våbenloven afskaffet og fri hash, gad vide om det er nazisterne som har givet dem de idéer? Hvad fanden..

"Ja de er jo så unge og rebelske" tænker man, men moderpartiet står ikke tilbage for de unge løver, og svarer igen med plads til flere svin i Danmark, som om der ikke var nok i forvejen. Troels Lund har tydeligvis aldrig været på bodega i København..

Og så er har Danmark omsider fået et mesterskab som vi kan være stolte af, nemlig nordisk mester i fyring af gravide. Så kan i sgu lære det piger, ingen gider høre på en humørsyg kvinde som fylder for 3 i bussen.

X-Factor dommeren Thomas Blachman beskyldes for at være partisk og det vælter ind med klager fra seere der mener at showet ikke længere kan kaldes for en konkurrence og enkelte går endda såvidt som til at sige at de ikke kan se showet igen før der kommer neutrale dommere.
Selv siger Blachman at han står ved sin beslutning 100% og hans kone siger selv "Hvis der ikke var nogen, der synes, at han var grov eller hårdhændet, ville det da være underligt".
Jeg har naturligvis løsningen til alle de kære licensbetalende meningsudbydere: Slå over på TV2 hver fredag aften! Så kan man jo nyde den store klassefest

Og mindsandten om det ikke snart er Sluk Lyst Danmark dag igen, jeg vil blot minde om at jeg allerede sidste år forklarede hvad det går ud på og hvorfor vi (ikke) skal støtte det.

Dagens uden tvivl største begivenhed var dog at endnu et medlem af den danske kongefamilie kan tale dansk. Nej der er desværre stadig ikke tale om
Prins Henrik

men derimod Prinsesse Marie som holdt en tale for Foreningen for Nisser, bedre kendt som FN.

Og til sidst: HVAD FANDEN SKER DER for at den her blog ikke har haft nogen indlæg i over 5 måneder?!?

Ingen kommentarer: